lauantai 12. tammikuuta 2013

Monenlaista hääaiheista tapahtumaa tulossa

Tänään lauantaina vuosi 2013 aloitetaan kunnolla myös hääaiheisten tapahtumien osalta.

Kuva
Tulevia tapahtumia:

Mennään naimisiin -häämessuilla Wanhassa Satamassa la-su 12.-13.1.2013 klo 10-17 löytyy häiden järjestämiseen tarvittavia tietoa, palveluita ja asiantuntijoita. Molempina päivinä tapahtumassa on hääpukunäytöksiä, juhlapukunäytöksiä ja tietoiskuja. Mielenkiintoisilla luennoilla mm. Åke ja Clara Blomqvist opettavat häävalssin salat, tapakouluttaja Kaarina Suonperä antaa vinkkejä hääetikettiin ja valokuvaaja Janne Miettinen kertoo dokumentaarisesta hääkuvauksesta.

Luksushäätapahtumassa Kiseleffin talossa lauantaina 12.1.2013 klo 16-19 luvassa on kaikille avoimia muotinäytöksiä klo 16 ja 18. Näytöksessä nähdään hää- ja juhlapukuja Jukka Rintalalta, Mert Otsamolta ja Katri Niskaselta sekä kierrätysmateriaaleista tehtyjä juhlapukuja Globe Hopelta ja trashionista Outi Pyyltä. Lisäksi hää- ja juhlakoruja: Juju Jewellery ja Au3. Alusvaatteita ja huomenlahjoja: Qiamolta. Miesten vaatteet ja asusteet: Schoffa.

Jotain Käytettyä on käytettyjen hääpukujen myyntitapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna Tampereella ja on nyt laajentunut useammalle paikkakunnalle. Hääpukuja on laidasta laitaan, eri tyylejä on monia ja kokohaarukka on laaja. Tänä keväänä tapahtumat järjestetään kätevästi eri häämessujen (Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessut, Tampereen Häämessut, Elämäsi Juhlat 2013) yhteydessä, joten tulevilla morsiammilla on mahdollisuus löytää samasta tapahtumasta hääpuvun lisäksi myös kaikkea muuta ihanaa häihin.

Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessuilla Jyväskylän Paviljongissa 19.-20.1.2013 pääsee kurkistamaan vuoden 2013 häihin ja juhliin pakkasen paukkuessa. Tuttuun tapaan esillä on laaja joukko juhla-alan yrityksiä, hää- ja juhlamuotinäytöksiä, tietoiskuja ja muuta monipuolista ohjelmaa. Olipa kyseessä merkkipäivät, häät tai muut juhlat, messuilta saat monenlaiset ideat ja vinkit omien juhliesi suunnitteluun ja järjestämiseen. Messukävijä löytää kaiken tarvittavan juhliinsa yhden katon alta – ja vielä enemmän.

Oulun häämessut Club Teatrialla 20.1.2013. Tule hakemaan tietoa ja uutuuksia Pohjois-Suomen suurimmilta häämessuilta. Messuilta löydät uudet ideat pukeutumiseen, koruihin, kauneuteen, kuvaamiseen, kukkiin ja koristeluihin, tiloihin ja tarjoiluihin, tapahtumapalveluihin, hääkuljetuksiin ja muihin palveluihin. Messuohjelmassa upea muotinäytös, jossa esitellään hääpukeutumisen trendit. Hääpukunäytöksen kruunaavat Kukkakauppa Kanervan toteuttamat kukkakoristeet ja morsiuskimput.

Häät - Suomen wanhin häätapahtuma 26.-27.1.2013, Holiday Club Caribia, Turku. Häät-tapahtumasta löytyvillä ideoilla ja hääalan ammattilaisten suosiollisella avustuksella voi luoda omaleimaisen ja ikimuistoisen hääjuhlan, josta nauttivat sekä hääpari että vieraat. Häät-tapahtuma helpottaa juhliesi järjestämistä. Tapahtumasta löydät kaiken tarvittavan yhdellä kertaa, saman katon alta. Tutustu osastoihin, katso upeita näytöksiä, osallistu tietoiskuihin tai ihastele kilpailusalissa upeimpia morsiuspukuja, vihkisormuksia, morsiuskimppuja tai häävalokuvia.

Porin Häämessuilla Porin Pripolissa 27.1.2013 mukana noin 40 alan yritystä. Tapahtumassa tarjolla kaikkea häistä ja juhlista, upeat tanssiurheiluseura Oikean Rytmin Hää- ja Juhlamuotinäytökset, arvontaa, Outlet myynti, jossa valtavan edullisesti morsius- ja juhlapukuja, parhaita vinkkejä siitä, mitä kaikkea ohjelmaa, musiikkia ja elämyksiä hääpäivään voi sisältyä ja paljon muuta.

Seinäjoen Häämessuilla Rytmikorjaamolla 27.1.2013 klo 10-17 voi tutustua häiden järjestämiseen oleellisesti kuuluvien yritysten palveluihin ja tuotteisiin. Muotinäytöksiä, pukuja, koruja, valokuvaamoita, juhlapaikkoja, kauneudenhoitoa jne. Muotinäytökset klo 11, 13, 14.30 ja 16. Päivän juontaa Susanna Laine. Messut järjestää: Selmu ry. ja Beauty Avenue O. Kaikilla lipun ostaneilla mahdollisuus paikan päällä osallistua arvontaan, jossa palkintona Hääyö Sokos Hotellissa.

Neljät häät Fiskarsissa la-su 2.-3.2.2013. Ensimmäistä kertaa Fiskarsin ruukissa järjestettävät häämessut kokoavat yhteen ruukin ja lähialueiden palveluntarjoajia esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan häitä suunnitteleville pariskunnille ja muille hääjärjestelyissä mukana oleville. Häätapahtumassa esitellään neljän vuodenajan häätarjontaa Fiskarsin ruukissa: mm. juhlatiloja, ravintola- ja majoituspalveluja, ideoita koristeluihin, hääkakkuihin sekä kukkiin. Vinkki: Petris Chocolate Roomissa (www.petris.fi), Helsingin toimipisteessä (Museokatu 11), saa nyt ostoksien yhteydessä 2x5€ arvoisen pääsylipun tapahtumaan.

Tampereen Häämessuilla Tampere-talolla 2.-3.2.2013 nähdään valtava määrä toinen toistaan hurmaavampia hääpukuja, joita pääsee myös sovittamaan. Toisen kerroksen Puistolämpiössä hehkuu kuuluisa Morsiuspukumaailma, jonka tunnelma täytyy kokea aivan itse! Kauneuden pyhätössä hääpukuja saa vapaasti myös valokuvata. Tampere-talon suureen näyttelyhalliin saapuu yli 120 näytteilleasettajaa. Tarjolla on ideoita, vinkkejä ja asiantuntijaesityksiä laidasta laitaan, samalla kun häämusiikki liikuttaa ja riemastuttaa - kohottaa ajatukset suureen päivään.

Elämäsi Juhlat - Lahden Hää- ja juhlamessut 9.-10.2.2013 tarjoaa saman katon alla kaiken erilaisten juhlien järjestämiseen. Vastavalmistunut Lahden Messukeskuksen Vesijärvi Halli tarjoaa tapahtumalle uuden modernin miljöön. Näyttävää juhlatunnelmaa luodaan mm. upeilla muotinäytöksillä, elävällä musiikilla ja tunnelmallisella valaistuksella. Viime vuonna Hää- ja Juhlamessut –nimellä järjestetty tapahtuma on laajentunut ja monipuolistunut. Elämäsi Juhlat 2013 järjestetään Lahden Messukeskuksessa samanaikaisesti Nainen 2013 –messujen kanssa. Messuvieraat pääsevät molempiin tapahtumiin samalla sisäänpääsylipulla.


Mihin tapahtumiin sinä olet osallistumassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...